VORES VISION

I Bilboel er teamwork og gode relationer det vi vægter højst,

når det kommer til vores medarbejdere.


For os er fleksibilitet for den enkelte, gode arbejdsforhold og venskab

vigtige faktorer for vores arbejdsplads og samarbejde.


Det er også disse faktorer, der gør, at vi hver eneste dag kan levere et godt stykke arbejde, sikre kvalitet for hver eneste levering og udleve vores passion for biler.

MØD TEAMET

Frederik Bondo Jespersen

CEO og indehaver

Jeg er drevet af passionen for biler og har været det hele mit liv. Bilboel er derfor ikke bare et arbejde eller min virksomhed – det er min livsstil.
Aage Boel

Salgsdirektør

Jeg er stifter af den tidligere virksomhed, Bilboel.dk, sammen med min hustru, Jonna Boel. Jeg deler kærligheden for bilerne og Bilboel.
Nicolaj Ellehauge

Servicetekniker & afdelingsleder

Jeg er uddannet mekaniker og serviceteknikker. Det giver mig kompetencer til at diagnosticere og løse adskillige mekaniske og tekniske problemer.
Camilla Breum Hansen

CMO, Bogholderi & Administration

Jeg er uddannet indenfor samfundsvidenskab og erhvervsøkonomi på SDU. Jeg deler drømmen om Bilboel som vores livsstil.
Malthe Lysén Grunddal Pedersen

Salgs- og leasingrådgiver

Jeg kombinerer min passion for biler og dybdegående viden med ærlig og rådgivende service, som sikrer jer en handel, der ikke blot opfylder, men overstiger jeres forventninger. På den måde er du garanteret den stærkeste aftale og køreglæde.
Mads Vinther Bramm

Salgschef, Fleet

Jeg brænder for at skræddersy den helt rigtige løsning til den enkelte kunde. Viden og troværdighed er derfor nogle af mine vigtigste kompetencer, når du skal skifte bil. I min verden er en varebil nemlig ikke bare en varebil – det er et privilegie.
Julie Bondo

Konto – og rengøringsassistent

Biler har altid haft en betydning i mit liv, men Bilboel er for mig ikke bare en arbejdsplads – det er ligesom en stor familie, hvor der lægges vægt på både samværet, passionen for bilerne og individuelle udviklingsmuligheder.

ANMELDELSER

“Uovertruffen service 5 STORE stjerner.
Jeg har købt bil mange gange, men aldrig har jeg fået en sådan service, Frederik fra Bilboel er så imødekommende og sympatisk. Her handler jeg med sikkerhed bil igen, og kører gerne fra Sønderborg til Ørbæk for af få service til bilen. De bedste hilsner fra Hausmeister.dk”

Lars, februar 2022


“Kan varmt anbefale Bilboel
Har lige købt en iveco Daily og blev serviceret af Aage selv.
Det var en super oplevelse og jeg vil varmt anbefale Bilboel.
Jeg kommer igen.”

Christian, december 2021