-->

Varevogn - stort udvalg af billige vogne​

​​Hos BILBOEL.DK i Ørbæk nær Nyborg og Odense finder du et af Danmarks største og bedste udvalg af både nye og brugte varevogne, der passer til netop dit behov. Vi handler med kunder fra hele landet, inkl. udlandet. Dog værner vi om vores lokal kunder. 

Alle biler og vogne fås til en god og konkurrencedygtig pris.​

Vogne til salg eller leasing

Hos os kan du både købe og lease varevogne. Det betyder, at du både kan købe din helt egen varevogn, ligesom du kan vælge at leje varevognen for en tid ved hjælp af vores leasing. 

På den måde kan du få præcis det tilbud på en varevogn, som passer ind i din økonomi.​Både ved leasing og ved et fuldt køb får du din varevogn til en rigtig god pris.

​Kontakt os vedrørende vores varevogne

Hvis du ønsker et tilbud på leasing eller køb af en varevogn så ring til os på telefon 65 33 19 86 eller skrive til os på e-mail info@bilboel.dk. Vi har kunder i hele Danmark og har stor forstand på biler. Derfor finder du også kun gode varevogne hos os.

Vi ringer dig gerne op

Udfyld nedenstående oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har altid mindst 100 biler på lager!

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 65 33 19 86 eller e-mail info@bilboel.dk, hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus i Ørbæk. 

Om BILBOEL.DK

Vi har eksisteret siden 1993. Vi har i 2006 bygget nyt firmadomicil med udstilling, klargøring og vaskehal.

​Vurderet 4,6 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os

Nyborgvej 27A, 5853 Ørbæk

Hverdage: 08.00 - 17.00