-->

​​Ladvogn med tip til salg

​​En ladvogn med tip kan, som det fremgår af navnet, tippe ladet bagover, samt til siderne. Det giver mange fordele, hvis man har brug for at transportere for eksempel jord eller andet, der er svært at aflæsse på anden måde.

Hos vores bilforhandler finder du et stort udvalg af forskellige varevogne, heriblandt et stort udvalg af denne type ladvogne. På den måde kan du, der arbejder i erhverv, hvor der er brug for sådan en slags bil, få fat i et godt og solidt køretøj. Vi handler med kunder fra hele Danmark, men har også kunder fra udlandet. Dog værner vi om vores lokal kunder.

Vi har mange gode biler til en fordelagtig pris

Hos BILBOEL.DK i Ørbæk nær Nyborg og Odense har vi mange års erfaring inden for biler i Danmark. Derfor kan du også være sikker på, at du kun finder gode biler hos os.

Vi har både brugte og nye biler, der kan leases eller købes. På den måde kan du få ladvogne på præcis den måde, du vil have. 

Vi er fleksible omkring vores aftaler med kunderne, så uanset om du køber eller leaser en ladvogn hos os, er du sikker på en rigtig fordelagtig pris.​

Mangler du en ladvogn med tip?

Står du og mangler en ladvogn, er vi det rigtige sted at lede. Vil du modtage et uforpligtende tilbud på et køretøj, kan du udfylde kontaktformularen, og så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Du kan også ringe til os på telefon 65 33 19 86 eller skrive til os på e-mail info@bilboel.dk​.

Vi ringer dig gerne op

Udfyld nedenstående oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt BILBOEL.DK

​Hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail:

Telefon: ​65 33 19 86

E-mail: info@bilboel.dk

Vi har altid mindst 100 biler på lager!

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 65 33 19 86 eller e-mail info@bilboel.dk, hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus i Ørbæk. 

Om BILBOEL.DK

Vi har eksisteret siden 1993. Vi har i 2006 bygget nyt firmadomicil med udstilling, klargøring og vaskehal.

​Vurderet 5.0 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Kontakt os

Nyborgvej 27A, 5853 Ørbæk

Hverdage: 08.00 - 17.00