-->

​Kølebil til leasing og salg

En kølebil er absolut nødvendig, hvis der skal transporteres letfordærvelige fødevarer eller andet, der har behov for en vis kulde for at holde sig. Med en kølebil behøver man ikke bekymre sig om indholdet i bilen, da den er specielt beregnet til at holde vognen kølig.

Hos Bilboel i Ørbæk nær Nyborg og Odense finder du et stort udvalg af vogne. Hvis du har brug for en kølebil, er vi derfor det rigtige sted at lede. Vi  handler med kunder fra hele landet, Inkl. udlandet. Dog et det mest vores lokal kunder, som vi værner om.

Stort udvalg af kølebiler til en god pris

Vi er fleksible omkring vores kølebiler. Det betyder, at du både kan købe bilen, eller du kan vælge at lease den for et stykke tid. Det er helt op til dig.

Vi har både nye og brugte biler og biler i forskellige prisklasser og størrelser. ​Derfor finder du lige præcis den kølebil, du har brug for. Uanset om du vælger at købe eller lease en kølebil, er du sikker på en rigtig god pris.​

Kontakt os vedrørende en bil

Har du spørgsmål i forbindelse med vores kølebiler, så udfyld vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til selv at ringe på telefon 65 33 19 86 eller skrive til os på e-mail info@bilboel.dk. Vi har base i ørbæk men forhandler kølebiler i hele Danmark.

Vi ringer dig gerne op

Udfyld nedenstående oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt BILBOEL.DK

​Hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail:

Telefon: ​65 33 19 86

E-mail: info@bilboel.dk

Vi har altid mindst 100 biler på lager!

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 65 33 19 86 eller e-mail info@bilboel.dk, hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus i Ørbæk. 

Om BILBOEL.DK

Vi har eksisteret siden 1993. Vi har i 2006 bygget nyt firmadomicil med udstilling, klargøring og vaskehal.

​Vurderet 5.0 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Kontakt os

Nyborgvej 27A, 5853 Ørbæk

Hverdage: 08.00 - 17.00