-->

Kassevogne sælges​ og leases

​Kassevogne er praktiske i mange forskellige erhverv, og de kan bruges til mange ting. Hvis man for eksempel er håndværker, kan det være nødvendigt at have en kassevogn til at transportere værktøj, materialer med videre.

Hos vores bilforhandler i Ørbæk nær Nyborg og Odense finder du derfor et stort udvalg af kassevogne og andre større biler. De fås billigt til både køb og leasing, og der er mange forskellige at vælge i mellem – kort sagt kan du få lige præcis den løsning, som du har brug for, hvis du mangler en kassevogn. Vi handler med med kunder fra hele landet, Inkl. udlandet. Dog er det vores lokal kunder, som vi værner mest om.

Stort udvalg af kassevogne til en god pris

Hos os finder du et stor udvalg af kassevogne – herunder forhandler vi både nye og brugte biler. Afhængigt af din økonomi kan du vælge at købe bilen, eller du kan vælge at få et attraktivt leasingtilbud.

Du finder både åbne og lukkede kassevogne – alle sammen til en fordelagtig pris.

Kontakt os gerne i dag

Kunne du tænke dig et tilbud på en kassevogn? Så er du altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Du kan også ringe til os på telefon 65 33 19 86 eller skrive til os på e-mail info@bilboel.dk. Vi har base i Ørbæk, men forhandler kassevogne i hele landet.

Vi ringer dig gerne op

Udfyld nedenstående oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt BILBOEL.DK

​Hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail:

Telefon: ​65 33 19 86

E-mail: info@bilboel.dk

Vi har altid mindst 100 biler på lager!

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 65 33 19 86 eller e-mail info@bilboel.dk, hvis du ønsker at høre mere om at købe bil hos os, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus i Ørbæk. 

Om BILBOEL.DK

Vi har eksisteret siden 1993. Vi har i 2006 bygget nyt firmadomicil med udstilling, klargøring og vaskehal.

​Vurderet 5.0 ud af 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Kontakt os

Nyborgvej 27A, 5853 Ørbæk

Hverdage: 08.00 - 17.00